Over ons

In 1994 zijn wij onze praktijk gestart omdat we merkten dat steeds meer mensen om hulp vroegen en baat hadden bij de hulp die we hen gaven. Aanvankelijk bestond die hulp uit coaching en energetische behandeling. Vanaf mei 1995 aangevuld met authentiek Reiki onderwijs en meditatiecursussen.
Daarnaast is Ad bedreven in geopatisch onderzoek (onderzoek naar aardstralen en wateraders) en onderzoeken we, veelal samen, hulpvragen die om een mediamieke aanpak vragen. Over deze laatste twee  informeren we je graag persoonlijk.

Ad is lang lid en bestuurder (voorzitter) geweest van de NVRM ( Nederlandse Vereniging van Reiki Masters). Tevens lid van de Reiki Alliance en de VBAG. Hij is BIG geregistreerd.

Maria is reflexoloog. Bij haar kun je terecht voor onder meer voetreflexbehandelingen.
(exclusief voor vrouwen, jongeren en kinderen)

De cursussen die we binnen Aurananda aanbieden worden afgestemd op de behoefte van onze cliënten. Zo krijg je altijd een cursus op maat. In de loop der jaren hebben vele duizenden mensen met succes een cursus of training gevolgd. We bieden deze dan ook aan door heel Nederland en Vlaanderen. Mocht onze praktijk in Drunen te ver weg zijn voor je, informeer dan naar de mogelijkheden.

Graag tot ziens,

Ad Kivits
Reiki- en Meditatieleraar,
Coach (HBO),
Geopatisch- en Mediamiek onderzoeker

Maria Kivits
Reiki leraar,
Reflexoloog
Mediamiek onderzoeker