Over mij


In 1994 ben ik mijn praktijk gestart omdat ik merkte dat steeds meer mensen om hulp vroegen en baat hadden bij de hulp die ik hen gaf. Aanvankelijk bestond die hulp uit coaching en energetische behandeling. Vanaf mei 1995 werd deze aangevuld met authentiek reiki onderwijs en meditatiecursussen. Daarnaast verricht ik geopatisch onderzoek (onderzoek naar aardstralen en wateraders en de effecten daarvan op je gezondheid/welbevinden) en help ik als medium als je last hebt van ongewenste entiteiten of andere fenomenen.

Ik ben langdurig lid en bestuurder (voorzitter) geweest van de NVRM (Nederlandse Vereniging van Reiki Masters) en ben BIG geregistreerd.

De cursussen die ik binnen Aurananda aanbied worden afgestemd op de behoefte van mijn cliƫnten. Zo krijg je altijd een cursus op maat. In de loop der jaren hebben vele duizenden mensen met succes een cursus of training gevolgd. Ik bied deze dan ook aan door heel Nederland en Vlaanderen. Mocht mijn praktijk in Drunen te ver weg zijn voor je, informeer dan naar de mogelijkheden.

Graag tot ziens en een warme groet,

Ad Kivits