Coaching

Coachen is een methode om het beste uit mensen naar boven te halen. Het wordt vaak ingezet om problemen op te lossen. Voor ieder denkbaar probleem, is in de mens die dat probleem ervaart, de oplossing aanwezig. Tijdens coachsessies leer je deze oplossing zien en leer je hem realiseren. Daarnaast is coachen ook een goede manier om jezelf geestelijk en spiritueel te ontwikkelen, levensgebeurtenissen te verwerken en zin te geven aan je bestaan.

Als coach beschik ik over een zeer ruime ervaring in het coachen van mensen met een scala aan probleemgebieden. Van verwerking van life-events, de ontwikkeling van kwaliteiten en verandering van je manier van zijn, het helen van relaties, zingeving, tot het verbeteren van je gezondheid. Tijdens een coachtraject help ik je datgene te realiseren wat belangrijk voor je is. Wat je als mens echt nodig hebt.

Typerend voor mijn manier van werken is dat ik naast klassieke coachtechnieken beschik over een aantal effectieve methoden die ik de afgelopen 25 jaar heb ontwikkeld. Hiermee kom je als cliënt snel in contact met je innerlijke kracht. In tegenstelling tot menig andere coach benadering maak je in een coachproces dan eerst contact met deze innerlijke kracht.  Als je eenmaal de weg naar je innerlijke kracht gevonden hebt, kun je deze eenvoudig brengen in alles in je leven waarin deze niet aanwezig is. Deze innerlijke kracht kun je ook noemen je innerlijk licht. Als je je innerlijke licht aan zet is alles mogelijk. Hoe dit proces kan verlopen heb ik beschreven in mijn boek “Hartbewustzijn. Inspiratie bij Coachen en Zelfcoaching”, wat is te bestellen via deze website.